Asiakastyytyväisyytemme on remonttialan parhaimmistoa - NPS-lukumme on 87/100, remonttialan keskiarvon ollessa 49!

Talon maalaus suojaa kotiasi

Talon ulkoseinien maalaus tuo kodillesi suojan jopa 15 vuodeksi, mutta vie ammattilaisilta aikaa vain muutaman päivän. Lupaamme lopputuloksen, josta sinä ja me voimme olla ylpeitä.

0 +
Maalattua urakkaa

Olemme maalanneet jo yli 800 kohdetta loistavin tuloksin.

0
Ammattilaista

Ammattitaitoinen tiimimme sisältää 90 ammattilaista.

0 %
NPS-luku

Keskimäärin remonttiyritysten keskiarvo on 49.

Katseet ja sään kestävä talon maalaus

Katseet ja sään kestävä talon maalaus

Ottaako haalistunut maali kaaliin? Hilseileekö vanha maalipinta? Hometta näkyvissä?

Ei hätää, et ole yksin – ongelmaan on ratkaisu!

Auringon UV-säteily, ankara sade ja lumimyräkät kuluttavat talon julkisivua. Kodin maalipinta kuluukin loppuun noin 10-15 vuodessa.

Talon maalaus voi tuntua suurelta urakalta, mutta oikeilla välineillä ja tuotteilla sekä ammattilaisten tekemänä se on sinulle vaivatonta. Ajoissa tehty talon maalaus suojaa taloa jopa 15 vuotta ja estää parhaimmillaan kalliin ulkoverhousremontin.

Olemme maalausjäljestämme ylpeitä. Annamme sille 2 vuoden takuun, jonka aikana ilmenneet mahdolliset työvirheet tulemme korjaamaan puhelinsoitostasi.

Peltikaton maalaus takaa paremmat yöunet

Erittäin reippaat ja fiksusti kommunikoivat maalarit. Siisti työnjälki ja paikat kiitettävästi siivottu töiden jälkeen. Supernopea urakka.

Maria Lönnrot, Tampere

5/5
Peltikaton maalaus takaa paremmat yöunet

Työt hoituivat ammattimaisesti, aikatauluista ja suunnitelmista informoitiin viiveittä ja kaikki tehtiin mitä pitikin. Erityismaininta osaamisesta sekä prosessin ja työn laadusta.

Tuomo Kinnunen, Pirkkala

5/5
Vältä kallis ulkoverhousremontti

Taloa tuli maalaamaan 2 ihanaa nuorta naista. Talon pesu ja maalaus sujui todella nopeasti ja ammattitaitoisesti. Maalausjälki virheetöntä. Vahva suositus.

Mikko Järvinen, Lohja

5/5
Vältä kallis ulkoverhousremontti

Mukavat ja tarkat maalarit tekivät projektista miellyttävän. Yritys teki kaikkensa, että urakka saatiin ajoissa ja kiitettävästi maaliin.

Johanna Elomaa, Porvoo

5/5
Vältä kallis ulkoverhousremontti

Työn edetessä informaation vaihto on toiminut yllättävän hienosti. Maalarit ovat ahkeria ja erittäin ketteriä, kuin marakatit.

Jarkko Haarla, Tampere

5/5
Peltikaton maalaus takaa paremmat yöunet

Työ oli kyllä todella tehokasta&ripeää ja työnjäljessä ei moitteita. Sekä myyjä että maalarit olivat oikein positiivinen yllätys, ihanaa energiaa kaikilla 🙂 kiitos teille!

Marika Forsström, Vihtijärvi

5/5

Näin talon maalaaminen etenee LummeCo:lla

Yhteydenottosi jälkeen tulemme tekemään ilmaisen kuntoarvion sekä kiinteähintaisen tarjouksen.

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen luomme kirjallisen sopimuksen ja sovimme toteutusaikataulun.

Maalarit ottavat teihin yhteyttä vielä viikkoa ennen aloitusta ja aloittavat maalauksen sovittuna päivänä.

Urakan aluksi herkät ja ei-maalattavat pinnat, kuten rännit ja terassit, suojataan.

Seinä pestään homepesuaineella ja harjalla hangaten.

Seinästä lohkeillut ja kuplinut maali kaavitaan pois, jotta uusi kerros tarttuu.

Seinä maalataan sovituilla maaleilla huolehtien siisteistä rajauksista.

Maalauksen valmistuttua teemme yhdessä lopputarkastuksen, jolloin pääset tarkistamaan, että työn jälki on luvatun mukaista.

Takuu tuo turvaa – Urakan valmistuttua annamme 2 vuoden takuuajan, jonka aikana ilmenneet työvirheet tulemme korjaamaan puhelinsoitostasi.

Viisi syytä valita LummeCon talon ulkomaalaus

Tässä viisi syytä, miksi voit luottaa meihin. Meille ehdottoman tärkeää on asiakastyytyväisyys, siitä kertoo muun muassa NPS-lukumme sekä sadat referenssit – tutustu ihmeessä tarkemmin!

1.

Sinulle vaivaton

Urakassa kestää vain 2-5 päivää. Se on sinulle täysin vaivaton.

2.

Katseet ja sään kestävä laatu

94 % asiakkaistamme antaa työllemme täydet 5 tähteä.

3.

Luotettavaa toimintaa

Pidämme kiinni sovitusta ja huolehdimme, että tiedät missä mennään.

4.

Kotimainen palvelu

Olemme 100 % suomalainen yritys. Ostamalla meiltä työllistät Suomessa.

5.

Fiksu sijoitus

Maalaus nostaa kodin arvoa. Ennakoimalla vältät kalliin ulkoverhousremontin.

Mitä talon ulkoseinien maalaus maksaa?

Talon maalaus maksaa keskimäärin noin 4 000-11 000 €.

Talon maalauksen hinnat ovat aina yksilöllisiä. Talon maalauksen hintaan vaikuttaa muun muassa maalattava pinta-ala, työstettävien pintojen haastavuus, työvaiheiden määrä ja laajuus, ympäröivä maasto ja materiaalivalinnat.

5599€

150m^2 kattoa ja seinää

5599€

150m^2 kattoa ja seinää

5599€

150m^2 kattoa ja seinää

Laadukas talon ulkomaalaus - takuulla!

Olemme ylpeitä työnjäljestämme. Vahinkoja kuitenkin sattuu. Jos havaitset talonmaalauksen jälkeen työvirheitä, annamme kahden vuoden takuun, jonka aikana sinun tarvitsee vain soittaa, ja tulemme korjaamaan virheet veloituksetta.

Vältä kallis ulkoverhousremontti

Vältä kallis ulkoverhousremontti

Mikäli talon julkisivua ei huoltomaalata riittävän usein, johtaa se ennen pitkää hintavampaan ulkoverhousremonttiin. Seinien huoltomaalaus suojaa julkisivun laudoitusta ja alla olevia rakenteita suuremmilta vaurioilta.

Talon maalaaminen tulisi tehdä, kun vanha maali pysyy vielä seinässä kiinni. Jos maali on jo alkanut irtoilemaan itsestään tai lähtee irti teräsharjalla, alkaa olla jo hieman kiire. Puutalon huoltomaalaus tulisi suorittaa noin 10 vuoden välein, jotta hintavammalta remontilta vältytään.

Hälyttäviä merkkejä, jolloin huoltomaalaus kannattaa suorittaa ovat:

  • maalipinta hilseilee
  • maalin väri on haalistuminen
  • maalipinnalla näkyy hometta

Usein kysyttyä talon maalauksesta

Katon maalauksen voi maksaa kuukausimaksulla joustavasti. Tarjoamme Lummeco:n kautta OP:n rahoitusta jopa 50 000 € saakka. Saat myös kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Lue lisää täältä.

Katon maalauksesta voi saada kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen määrä on maksimissaan 40 % työn hinnasta ja 2250 €/vuosi/henkilö. Molemmat puolisot voivat saada kotitalousvähennystä erikseen, eli pariskunnan osalta kotitalousvähennyksen määrä voi olla maksimissaan 4500 €/vuosi.

Talon maalaus kannattaa tehdä noin 10-15 vuoden välein.

Talo kannattaa maalta silloin, kun vanha maali on vielä seinässä kiinni. Kun vanha maali hilseilee, saatetaan joutua jo tekemään enemmän korjaustoimenpiteitä.

Hyvä maalipinta suojaa talon julkisivua ja rakenteita, talo kestää pidempään ja kalliilta ulkoverhousremontilta säästytään.
Talon ulkomaalaus nostaa myös talon arvoa ja näyttää hyvältä.

Talo kannattaa maalata pilvipuotaisena kesäpäivänä.

Talon maalausta kannataa välttää suorassa auringonpaisteessa sekä sateella. Vuodenajoista parhaat päivät talon maalaukseen sijoittuvat toukokuun alusta syyskuun loppuun. Talon maalaus onnistuu myös muina aikoina vuodesta.

Talon maalaus maksaa keskimäärin noin 5000-11 000 €.

Maalauksen hintaan vaikuttaa vahvasti maalattava pinta-ala. Myös esimerkiksi maalattavan kohteen haasteellisuus vaikuttaa hintaan, jos maalausta varten joudutaan käyttämään nostureita tai pystyttämään paljon maalaustelineitä.

Talon maalaus kestää muutaman arkipäivän – keskimäärin noin 5 päivää.

Talon maalaus sisältää erilaisia vaiheita, kuten seinien pesu ja kuivaus, mahdollinen homepesu, irtoavan maalin mekaanisen poistaminen, pohjamaalaus sekä pintamaalaus.

Yhteistyökumppaneitamme

Teemme tiivistä yhteistyötä myös muiden maalaus- ja remonttialan toimijoiden, kuten Urakkamaailman, kanssa. Talojen ulkoseinien maalauksessa käytämme muun muassa Tikkurilan laadukkaita ulkomaaleja. Kattojen maalauksessa valintamme on muun muassa Nowocoatin kestävät kattopinnoitteet.