Tiilikaton pinnoitus - kestävä suoja kodillesi

Tiilikaton pinnoitus antaa kodillesi suojan jopa 15 vuodeksi. Se myös turvaa vakavammilta vahingoilta ja tuo asumiseen mielenrauhaa.
Me pinnoitamme kattosi laadukkaasti, nopeasti ja edullisesti.

lummeco_ikoni_505_2
Maalattua taloa

Olemme maalanneet jo yli 500 kohdetta loistavin tuloksin.

lummeco_ikoni_4.7:5
Asiakastyytyväisyys

94% asiakkaistamme antoi palvelullemme täydet 5 tähteä.

lummeco_ikoni_60
Ammattilaista

Ammattitaitoinen tiimimme sisältää 60 työntekijää.

lummeco_ikoni_87
NPS-luku

Keskimäärin remonttiyritysten keskiarvo on 49.

Tiilikaton pinnoitus - jopa 15 vuotta turvallista asumista

Tiilikaton pinnoitus - jopa 15 vuotta turvallista asumista

Onko kattotiilissä halkeamia tai haalistumaa? Onko katon huollosta jo 10 vuotta?

Lumipyryt, sateet ja auringon UV-säteily – Suomen säässä tiilikatto on kovilla ja se tarvitsee säännöllistä huoltoa.

Me autamme pitämään tiilikattosi kunnossa ja veden ulkona. Tiilikatto tulisi pinnoittaa 10-15 vuoden välein, jotta vuodoilta ja kalliimmilta remonteilta vältytään.

Tiilikaton pinnoitus on hyvä jättää ammattilaisille, joilla on niin välineet, tietotaito kuin kokemustakin. Me Lummeco:ssa autamme ja huolehdimme katostasi liki 400 remontin kokemuksella ja 60 ammattilaisen voimin.

Meidän jäljiltämme kattosi on taas kuin uusi ja nukut yöunesi sen alla paremmin.

Peltikaton maalaus takaa paremmat yöunet

Erittäin reippaat ja fiksusti kommunikoivat maalarit. Siisti työnjälki ja paikat kiitettävästi siivottu töiden jälkeen. Supernopea urakka.

Maria Lönnrot, Tampere

5/5
Peltikaton maalaus takaa paremmat yöunet

Työt hoituivat ammattimaisesti, aikatauluista ja suunnitelmista informoitiin viiveittä ja kaikki tehtiin mitä pitikin. Erityismaininta osaamisesta sekä prosessin ja työn laadusta.

Tuomo Kinnunen, Pirkkala

5/5
Vältä kallis ulkoverhousremontti

Taloa tuli maalaamaan 2 ihanaa nuorta naista. Talon pesu ja maalaus sujui todella nopeasti ja ammattitaitoisesti. Maalausjälki virheetöntä. Vahva suositus.

Mikko Järvinen, Lohja

5/5
Vältä kallis ulkoverhousremontti

Mukavat ja tarkat maalarit tekivät projektista miellyttävän. Yritys teki kaikkensa, että urakka saatiin ajoissa ja kiitettävästi maaliin.

Johanna Elomaa, Porvoo

5/5
Vältä kallis ulkoverhousremontti

Työn edetessä informaation vaihto on toiminut yllättävän hienosti. Maalarit ovat ahkeria ja erittäin ketteriä, kuin marakatit.

Jarkko Haarla, Tampere

5/5
Peltikaton maalaus takaa paremmat yöunet

Työ oli kyllä todella tehokasta&ripeää ja työnjäljessä ei moitteita. Sekä myyjä että maalarit olivat oikein positiivinen yllätys, ihanaa energiaa kaikilla 🙂 kiitos teille!

Marika Forsström, Vihtijärvi

5/5

Näin tiilikaton pinnoitus etenee LummeCo:lla

Yhteydenottosi jälkeen teemme maksuttoman kuntoarvion sekä kiinteähintaisen tarjouksen.

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen teemme kirjallisen sopimuksen ja toteutusaikataulun. Maalarit ovat vielä yhteydessä viikkoa ennen työn aloitusta.

Suojaamme herkät ja ei-maalattavat pinnat, kuten rännit, terassit ja tarvittavat alueet pihapiiristä.

Tarkistamme mm. saumat, tiivistykset, piipun ympäristön sekä välikaton, ettei esim. aluskatteessa ole reikiä. Vaihdamme rikkinäiset tiilet.

Pesemme kattotiilet ja puhdistamme rännit. Käsittelemme katon kasvustonestoaineella.

Pohjamaalaamme katon, jotta pinnasta saadaan kestävä ja pintamaali tarttuu hyvin.

Maalaamme katon ammattikäyttöön tarkoitetulla Nowocoat-kattomaalilla, joka takaa tavallisia peltikattomaaleja paremman kestävyyden.

Teemme lopputarkastuksen yhdessä kanssasi, jotta voimme varmistaa, että työn jälki on luvatun mukaista.

Työn valmistuttua annamme sille 5 vuoden takuuajan, jonka aikana ilmenneet työvirheet tulemme korjaamaan puhelinsoitostasi.

Miksi LummeCo:n tiilikaton pinnoitus?​

  1. Sinulle vaivaton – Urakassa kestää vain 2-3 päivää. Se on sinulle täysin vaivaton.
  2. Edullinen maalaus – Tehokas ja laadukas prosessimme pitää kustannukset kurissa.
  3. Luotettavaa toimintaa – Pidämme kiinni sovitusta ja huolehdimme, että tiedät missä mennään.
  4. Katseet ja sään kestävä laatu – 94 % asiakkaistamme antaa työllemme täydet 5 tähteä.
  5. Kotimainen palvelu – Olemme 100 % suomalainen yritys. Ostamalla meiltä työllistät Suomessa.
  6. Fiksu sijoitus – Maalaus nostaa kodin arvoa. Ennakoimalla vältät kalliimmat remontit.
Miksi LummeCo:n tiilikaton pinnoitus?

Mitä tiilikaton pinnoitus maksaa?

Tiilikaton pinnoitus maksaa keskimäärin noin 3 500-5 900 €.

Tiilikaton pinnoituksen hinnat ovat aina yksilöllisiä. Tiilikaton pinnoituksen hintaan vaikuttaa muun muassa kohteen koko, kunto, ympäröivä maasto sekä käytettävät maalit.

5599€

150m^2 kattoa ja seinää

5599€

150m^2 kattoa ja seinää

5599€

150m^2 kattoa ja seinää

Laadukas tiilikaton pinnoitus - takuulla!​

Olemme ylpeitä työnjäljestämme. Vahinkoja kuitenkin sattuu. Jos havaitset tiilikattosi pinnoituksen jälkeen työvirheitä, annamme viiden vuoden takuun, jonka aikana sinun tarvitsee vain soittaa, ja tulemme korjaamaan virheet veloituksetta.

Vedet läpi tiilikatosta? Edessä iso remontti! Muista tiilikaton pinnoitus.

Vedet läpi tiilikatosta? Edessä iso remontti!​

Joitain asioita on helppo siirtää mielessän eteenpäin. Katon huolto on yksi sellainen, sillä se ei osu päivittäin silmään, eikä siihen kompastu kotioloissa.

Kuitenkin, jos tiilikatto pääsee huonoon kuntoon, johtaa se suuriin ongelmiin. Katon läpi pääsevä vesi tunkeutuu eristeisiin ja rakenteisiin, jolloin edessä voi olla kallis remontti. Huollettu tiilikatto onkin kodin paras vakuutus.

Tiilikatto tulisi pinnoittaa noin 10-15 vuoden välein. Kyseessä on ko kiire, jos huomaat katollasi kattotiilien haalistumista tai halkeilua.

Toimi siis mieluummin ennakoivasti kuin liian myöhään – apua on saatavilla!

Hyvä tapa aloittaa on maksuton kattosi kuntokartoitus. Me Lummeco:lla kipuamme mielellämme katollesi tarkistamaan tilanteen. Samalla saat kiinteähintaisen tarjouksen, joka ei sido sinua vielä mihinkään.

Usein kysyttyä: tiilikaton pinnoitus

Katon pinnoituksen voi maksaa kuukausimaksulla joustavasti. Tarjoamme Lummeco:n kautta OP:n rahoitusta jopa 50 000 € saakka. Saat myös kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Lue lisää täältä.

Katon pinnoituksesta voi saada kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen määrä on maksimissaan 40 % työn hinnasta ja 2250 €/vuosi/henkilö. Molemmat puolisot voivat saada kotitalousvähennystä erikseen, eli pariskunnan osalta kotitalousvähennyksen määrä voi olla maksimissaan 4500 €/vuosi.

Tiilikaton pinnoitus kannattaa tehdä noin 10-15 vuoden välein. Katto kannattaa pinnoittaa silloin, kun vanhan tiilikaton väri on haalistunut tai kattotiilet ovat lohkeilleet.

Katon pinnoitua suojaa kattoa ja pidentää sen käyttöikää. Jos kattoa ei maalaa ja huolla, altistaa se katon vuodoille. Katon läpi mennyt vesi puolestaan voi aiheuttaa talon rakenteille vakavia vaurioita ja kalliita remontteja.

Tiilikaton pinnoitus kestää keskimäärin noin 2-3 päivää. Katon pinnoitus sisältää muun muassa seuraavat työvaiheet: suojaus, katon tarkastus (saumaukset, piipun ympärys yms.), välikaton ja aluskatteen tarkastus, katon ja rännien pesu ja puhdistus, rikkinäisten kattotiilien vaihto, pohjamaalaus, kaksinkertainen pintamaalaus ja loppusiivous.

Tiilikaton pinnoitus maksaa keskimäärin noin 3 500-5 900 €. Katon pinnoituksen hintaan vaikuttaa muun muassa katon kunto, kaltevuus ja pinta-ala. Myös esimerkiksi nosturin tarve ja suojattavan pinta-alan koko nostavat hintaa.

Yhteistyökumppaneitamme

Teemme tiivistä yhteistyötä myös muiden maalaus- ja remonttialan toimijoiden, kuten Urakkamaailman, kanssa. Talojen ulkoseinien maalauksessa käytämme muun muassa Tikkurilan laadukkaita ulkomaaleja. Kattojen maalauksessa valintamme on muun muassa Nowocoatin kestävät kattopinnoitteet.