Asiakastyytyväisyytemme on remonttialan parhaimmistoa - NPS-lukumme on 87/100, remonttialan keskiarvon ollessa 49!

LogoMusta

Rakenna & Remontoi -messut 27.-29.1.2023, Vantaa

Olemme mukana Rakenna & Remontoi -messuilla 27.-29.1.2023 Vantaan Myyrmäki-hallissa. Tule mukaan sekä vieraile osastollamme 5G ja pyydä kevään paras tarjous kotisi maalauksesta!

Olemme mukana Rakenna & Remontoi -messuilla 27.-29.1.2023. Messut järjestetään Vantaalla Myyrmäki-hallissa. Myyrmäki-hallin osoite on Raappavuorentie 10, 01600 Vantaa.

Katso Myyrmäki-hallin sijainti kartalla täältä.

Tule osastollemme keskustelemaan kaikista talon tai katon maalaukseen liittyvistä kysymyksistäsi sekä pyytämään kevään paras tarjous maalausurakallesi.

Löydät meidät osastolta 5G, aivan messuravintola Casselin läheisyydestä – katso tarkempi sijainti alempaa löytyvästä pohjakartasta.

Rakenna & Remontoi -messut on asumisen, rakentamisen ja remontoinnin erikoistapahtuma. Tule mukaan koko perheen voimin poimimaan parhaat ideat, neuvot ja tarjoukset omaan rakennus- tai remonttiprojektiisi. Mukana myös mielenkiintoisia asiantuntija puheenvuoroja.

Rakenna & Remontoi – aikataulu ja pääsymaksut

Rakenna ja Remontoi Messut järjestetään 27.-29.1.2023 ja messut ovat avoinna kyseisinä päivänä seuraavasti.
 
  • Perjantai 27.1.2023 klo 12-18
  • Lauantai 28.1.2023 klo 10-17
  • Sunnuntai 29.1.2023 klo 10-17

 

Huom! Lipunmyynti päättyy 30 min ennen messujen sulkeutumista.

Lippuja messuille voi ostaa Myyrmäki-hallin lipunmyynnistä. Messujen pääsymaksut ovat seuraavat:

  • Aikuiset 12 €
  • Eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet 8 €
  • Lapset alle 16 v. veloituksetta aikuisen seurassa

 

Halutessasi voit ostaa lipun myös ennakkoon, jolloin saat sen hieman edullisemmin. Lippujen ennakkoon ostaminen onnistuu täällä.

Lisätietoa Rakenna & Remontoi messuista löydät messujen omilta kattaviklta verkkosivuilta täältä.

LummeCon osaston sijainti Rakenna & Remontoi -messuilla

Saapuminen messuille Myyrmäki-halliin

Myyrmäki-halli sijaitsee Vantaalla, osoitteessa Raappavuorentie 10. Katso tarkka sijainti kartalla täältä.

Myyrmäki-halli sijaitsee Vantaan Myyrmäen urheilupuistossa aivan Energia Areenan kupeessa. Myyrmäen keskustasta ja juna-aseman suunnasta hallille saavutaan Vaskivuorentietä pitkin.

Rakenna & Remontoi -messujen ajan pysäköinti Myyrmäki-hallin alueella on maksutonta. Huomioi kuitenkin, että autopaikkoja on tarjolla rajoitetusti. Alueella on henkilökuntaa opastamassa pysäköintiä. Messuille suositellaan kuitenkin saapumaan julkisilla kulkuneuvoilla. Myyrmäkeen pääseekin helposti muun muassa paikallisjunalla. Paikallisliikenteen aikataulut löytyvät täältä.

Enemmän tietoa muun muassa vaatesäilytyksestä, esteettömyydestä ja ravintolapalveluista löydät tapahtuman omilta sivuilta.

Kiinnostuitko?

Onko kodin ulkoseinien tai katon maalaus ajankohtainen? Mietityttääkö julkisivun tai katon kunto?

Autamme mielellämme kaikissa kotisi maalaamiseen liittyvissä kysymyksissä ja pohdinnoissa myös muualla kuin messuhulinassa.

Ota siis rohkeasti yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö tästä linkistä.

Yhteydenottosi ei sido sinua mihinkään. Tulemme mielellämme arvioimaan seiniesi ja kattosi kunnon ja annamme pitävän tarjouksen huollosta ja maalauksesta.

6-min-819x1024

Arvi Lumme