Toimipaikkamme & yhteystiedot

Maalaamme julkisivut ja katot Uudellamaalla, Pirkanmaalla sekä Pohjois-Pohjanmaalla. 

LummeCo:n synty & arvot

LummeCo Oy sai alkunsa vuonna 2019, kun alalla useamman vuoden toimineet veljekset Arvi ja Juho Lumme päättivät luoda maalauspalvelun, jolta saisi mahdollisimman helposti ammattitaitoista ja luotettavaa  maalauspalvelua. Unelmanana oli myös luoda yritys, jossa jokainen työntekijä kokee olevansa arvostettu ja tärkeä osa kokonaisuutta. Ennen Lummecon perustamista molemmat olivat maalanneet alan yrityksissä sekä toiminimiyrittäjinä ja saaneet hyvän käsityksen siitä, mitä niin asiakkaat kuin työntekijätkin arvostavat. Nuoret miehet päättelivät, että hyvä asiakaskokemus syntyy, kun asiakasta on palvelemassa työssään viihtyvä ja hyvin koulutettu maalari. LummeCosta haluttiinkin alusta alkaen luoda maalareita kärkipaikalla pitävä maalausyritys, sillä paras lopputulos syntyy työssään viihtyvien ja hyvällä asenteella olevien maalareiden kautta. 

Yksi konkreettinen keinomme kehittää LummeCoa on jatkuva palautteen kerääminen niin asiakkailta kuin työntekijöiltäkin. Haluamme löytää ne asiat, jotka aidosti sujuvat heidän mielestään hyvin ja huonosti. Teetimmekin syksyllä 2021 työntekijöillemme riippumattoman Great Place To Work -tutkimuksen,  jonka tarkoituksena on selvittää työntekijöiden tyytyväisyys muun muassa johdon ammattitaitoon ja luotettavuuteen, työilmapiiriin, turvallisuuteen,  työvälineisiin ja moneen muuhun yrityksen sisäiseen osaseen. Vaikka olemme jokainen tehneet paljon töitä sen eteen, että LummeCo olisi meille itsellemme ja työkavereillemme huippuhyvä työpaikka,  tulokset yllättivät: Työntekijät äänestivät LummeCon Suomen kärkikymmenikköön kuuluvien työpaikkojen joukkoon. Hyvästä tuloksesta olemme luonnollisesti iloisia, mutta samaan aikaan tiedostamme, että meillä on vielä paljon kehitettävää yrityksessämme. Teemme kehitystyötä koko porukalla – yksi osa-alue kerrallaan. 

Arvi ja Juho saivat pian liiketoimintaan lisävahvistusta, kun mukaan astui taloushallinnossa, rekrytoinneissa ja kaikessa exceliin liittyvässä meritoitunut Leo Pelkonen sekä vuosia maalausmyyntiä tehnyt Antti Katainen.  Yrittäjätiimiin tuli mukaan lisäksi Alvar Perttunen, joka vastaa tuotannosta sekä henkilöstö- ja asiakastyytyväisyyden kehittämisestä. Näiden kolmen kokemus, ammattitaito ja motivaatio ovat tehneet LummeCosta yrityksen, jonka tavoitteena on tehdä jatkossakin asiakkaille vaivatonta ja takuulla laadukasta maalausta. 

Visionamme ei ole olla pelkästään laadukasta jälkeä tekevä maalauspalvelu. LummeCon visio on olla Suomen paras työpaikka maalausalalla sekä maalausyritys, jolta on helpointa tilata satavarmasti laadukas ulkomaalauspalvelu. LummeCon kolme tärkeintä arvoa ovat hyvä yhteishenki, huippuhyvä asiakaskokemus sekä vastuullinen toiminta.  Näiden kolmen arvon johdattelemana rakennamme LummeCoa päivä ja pensselinveto kerrallaan.

Uusimaa

Alvar Perttunen

045 120 3296
alvar@lummeco.fi

Juho Lumme

040 358 9990
juho@lummeco.fi

Pohjois-Pohjanmaa

Andreas Ahola

045 356 7723
andreas@lummeco.fi

Artturi Ahola

045 647 4650
artturi@lummeco.fi

Kalle Jaakkola

044 346 8020
kalle@lummeco.fi

Pirkanmaa

Antti Katainen

040 960 6505
antti@lummeco.fi

Leo Pelkonen

045 155 9045
leo@lummeco.fi

Hallinto

Arvi Lumme

0400 358 802
info@lummeco.fi

Yritystiedot & laskutus

Yritys:

LummeCo Oy
Y-tunnus: 3094742-2
Opiskelijankatu 16 A 9
333720 Tampere
info@lummeco.fi
040 035 8802 // Arvi Lumme

Laskutus:

Verkkolaskutusosoite: 003730947422
OVT-tunnus: 003730947422
Välittäjätunnus: OKOYFIHH

Sähköpostilaskut: info@lummeco.fi

Talo maalaustarpeessa?

LummeCo Oy on maalausalan perheyritys, joka on maalannut jo yli 150 suomalaisen kodin tyytyväiseksi. Asiakastyytyväisyytemme on 4.7/5 ja teemme joka päivä 30 suomalaisnuoren voimin töitä, jotta se olisi vieläkin korkeampi.