Tiilikaton maalaus - lisää vuosia katollesi

Tiilikaton tarkastus, maalaus ja huolto pitää kattosi kunnossa seuraavat 10-15 ja pidentää sen käyttöikää.
Lummecon ammattilaisten jäljiltä kattosi on taas kuin uusi.

lummeco_ikoni_505_2
Maalattua taloa

Olemme maalanneet jo yli 500 kohdetta loistavin tuloksin.

lummeco_ikoni_4.7:5
Asiakastyytyväisyys

94% asiakkaistamme antoi palvelullemme täydet 5 tähteä.

lummeco_ikoni_60
Ammattilaista

Ammattitaitoinen tiimimme sisältää 60 työntekijää.

lummeco_ikoni_87
NPS-luku

Keskimäärin remonttiyritysten keskiarvo on 49.

Tiilikaton maalaus antaa katollesi uuden elämän

Tiilikaton maalaus antaa katollesi uuden elämän​

Löysitkö katolta haljenneen kattotiilen? Onko edellisestä maalauksesta jo yli 10 vuotta?

Katto kuluu Suomen oloissa, mutta ei hätää – me olemme apunasi!

Suomen sääolot – lämpötilojen vaihtelut, sateet ja tuiskut sekä auringon UV-valo – kuluttvata kattoa kuin kattoa. Tiilikatto tulisikin maalata 10-15 vuoden välein, jotta vuodoilta ja kalliimmilta remonteilta vältytään.

Tiilikaton maalaus ja korjaus on haastavaa hommaa. Me Lummeco:ssa autamme ja huolehdimme tiilikattosi kuntoon liki 400 remontin kokemuksella ja 60 ammattilaisen voimin.

Kun katto on kunnossa, myös asuminen on huoletonta.

Peltikaton maalaus takaa paremmat yöunet

Erittäin reippaat ja fiksusti kommunikoivat maalarit. Siisti työnjälki ja paikat kiitettävästi siivottu töiden jälkeen. Supernopea urakka.

Maria Lönnrot, Tampere

5/5
Peltikaton maalaus takaa paremmat yöunet

Työt hoituivat ammattimaisesti, aikatauluista ja suunnitelmista informoitiin viiveittä ja kaikki tehtiin mitä pitikin. Erityismaininta osaamisesta sekä prosessin ja työn laadusta.

Tuomo Kinnunen, Pirkkala

5/5
Vältä kallis ulkoverhousremontti

Taloa tuli maalaamaan 2 ihanaa nuorta naista. Talon pesu ja maalaus sujui todella nopeasti ja ammattitaitoisesti. Maalausjälki virheetöntä. Vahva suositus.

Mikko Järvinen, Lohja

5/5
Vältä kallis ulkoverhousremontti

Mukavat ja tarkat maalarit tekivät projektista miellyttävän. Yritys teki kaikkensa, että urakka saatiin ajoissa ja kiitettävästi maaliin.

Johanna Elomaa, Porvoo

5/5
Vältä kallis ulkoverhousremontti

Työn edetessä informaation vaihto on toiminut yllättävän hienosti. Maalarit ovat ahkeria ja erittäin ketteriä, kuin marakatit.

Jarkko Haarla, Tampere

5/5
Peltikaton maalaus takaa paremmat yöunet

Työ oli kyllä todella tehokasta&ripeää ja työnjäljessä ei moitteita. Sekä myyjä että maalarit olivat oikein positiivinen yllätys, ihanaa energiaa kaikilla 🙂 kiitos teille!

Marika Forsström, Vihtijärvi

5/5

Näin tiilikaton maalaus etenee LummeCo:lla

Yhteydenottosi jälkeen teemme maksuttoman kuntoarvion sekä kiinteähintaisen tarjouksen.

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen teemme kirjallisen sopimuksen ja toteutusaikataulun. Maalarit ovat vielä yhteydessä viikkoa ennen työn aloitusta.

Suojaamme herkät ja ei-maalattavat pinnat, kuten rännit, terassit ja tarvittavat alueet pihapiiristä.

Tarkistamme mm. saumat, tiivistykset, piipun ympäristön sekä välikaton, ettei esim. aluskatteessa ole reikiä. Vaihdamme rikkinäiset tiilet.

Pesemme kattotiilet ja puhdistamme rännit. Käsittelemme katon kasvustonestoaineella.

Pohjamaalaamme katon, jotta pinnasta saadaan kestävä ja pintamaali tarttuu hyvin.

Maalaamme katon ammattikäyttöön tarkoitetulla Nowocoat-kattomaalilla, joka takaa tavallisia peltikattomaaleja paremman kestävyyden.

Teemme lopputarkastuksen yhdessä kanssasi, jotta voimme varmistaa, että työn jälki on luvatun mukaista.

Työn valmistuttua annamme sille 5 vuoden takuuajan, jonka aikana ilmenneet työvirheet tulemme korjaamaan puhelinsoitostasi.

Miksi LummeCo:n tiilikaton maalaus?​

  1. Sinulle vaivaton – Urakassa kestää vain 2-3 päivää. Se on sinulle täysin vaivaton.
  2. Edullinen maalaus – Tehokas ja laadukas prosessimme pitää kustannukset kurissa.
  3. Luotettavaa toimintaa – Pidämme kiinni sovitusta ja huolehdimme, että tiedät missä mennään.
  4. Katseet ja sään kestävä laatu – 94 % asiakkaistamme antaa työllemme täydet 5 tähteä.
  5. Kotimainen palvelu – Olemme 100 % suomalainen yritys. Ostamalla meiltä työllistät Suomessa.
  6. Fiksu sijoitus – Maalaus nostaa kodin arvoa. Ennakoimalla vältät kalliit remontit.
Miksi Lummecon tiilikaton maalaus?

Mitä tiilikaton maalaus maksaa?

Tiilikaton maaalaus maksaa keskimäärin noin 3 500-5 900 €.

Tiilikaton maalauksen hinnat ovat aina yksilöllisiä. Tiilikaton maalauksen hintaan vaikuttaa muun muassa kohteen koko, kunto, ympäröivä maasto sekä käytettävät maalit.

5599€

150m^2 kattoa ja seinää

5599€

150m^2 kattoa ja seinää

5599€

150m^2 kattoa ja seinää

Laadukas tiilikaton maalaus - takuulla!

Olemme ylpeitä työnjäljestämme. Vahinkoja kuitenkin sattuu. Jos havaitset tiilikattosi pinnoituksen jälkeen työvirheitä, annamme viiden vuoden takuun, jonka aikana sinun tarvitsee vain soittaa, ja tulemme korjaamaan virheet veloituksetta.

Jos tiilikatto vuotaa edessä voi olla iso urakka

Jos tiilikatto vuotaa, voi edessä olla iso remontti​

Halkeilleiden tai huonokuntoisten kattotiilien läpi pääsevä sadevesi ja kosteus voivat aiheuttaa vakavia vaurioita talon eristeille ja rakenteille. Sen vuoksi hyvä tiilikatto on kodin paras vakuutus.

Kattoremonttia on helppo siirtää mielessään eteenpäin, kun se ei ole kokoajan silmissä. Mutta kannattaa muistaa, että tiilikaton maalaus on järkevää tehdä noin 10-15 vuoden välein. Silmin havaittavia hälytysmerkkejä peltikatolla ovat:

  • kattotiilien haalistuminen
  • kattotiilien halkeilu

Kannattaa siis toimia mieluummin ennakoivasti, kuin liian myöhään. Onneksi se ei ole vaikeaa!

Me Lummeco:lla teemme kotisi katolle maksuttoman kuntotarkastuksen. Samalla saat kiinteähintaisen tarjouksen, joka ei sido sinua vielä mihinkään.

Usein kysyttyä: tiilikaton maalaus​

Tiilikaton maalauksen voi maksaa kuukausimaksulla joustavasti. Tarjoamme Lummeco:n kautta OP:n rahoitusta jopa 50 000 € saakka. Saat myös kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Lue lisää täältä.

Tiilikaton maalauksesta voi saada kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen määrä on maksimissaan 40 % työn hinnasta ja 2250 €/vuosi/henkilö. Molemmat puolisot voivat saada kotitalousvähennystä erikseen, eli pariskunnan osalta kotitalousvähennyksen määrä voi olla maksimissaan 4500 €/vuosi. 

Tiilikaton maalaus kannattaa tehdä noin 10-15 vuoden välein. Katto kannattaa maalata viimeistään silloin, kun kattotiilien väri on haalistunut tai niissä on halkeamia tai lohkeamia.

Tiilikaton maalaus suojaa kattoa ja pidentää sen käyttöikää. Jos kattoa ei maalaa ja huolla, altistaa se katon vuodoille. Katon läpi mennyt vesi puolestaan voi aiheuttaa talon rakenteille vakavia vaurioita ja kalliita remontteja.

Tiilikaton pinnoitus maksaa keskimäärin noin 3 500-5 900 €. Katon pinnoituksen hintaan vaikuttaa muun muassa katon kunto, kaltevuus ja pinta-ala. Myös esimerkiksi nosturin tarve ja suojattavan pinta-alan koko nostavat hintaa.

Tiilikaton maalaus kestää keskimäärin noin 2-3 päivää. Katon maalaus sisältää muun muassa seuraavat työvaiheet: suojaus, katon tarkastus (saumaukset, piipun ympärys yms.), välikaton ja aluskatteen tarkastus, katon ja rännien pesu ja puhdistus, rikkinäisten kattotiilien vaihto, pohjamaalaus, kaksinkertainen pintamaalaus ja loppusiivous.

Yhteistyökumppaneitamme

Teemme tiivistä yhteistyötä myös muiden maalaus- ja remonttialan toimijoiden, kuten Urakkamaailman, kanssa. Talojen ulkoseinien maalauksessa käytämme muun muassa Tikkurilan laadukkaita ulkomaaleja. Kattojen maalauksessa valintamme on muun muassa Nowocoatin kestävät kattopinnoitteet.