Palvelumme taloyhtiöille

Haluatko sujuvan, laadukkaan ja vieläpä järkihintaisen maalauksen taloyhtiöllenne? Niin mekin.
Tervetuloa tutustumaan LummeCon taloyhtiö-palveluihin!

Referenssit

Katso, mitä asiakkaamme meistä sanovat.

Asiakas tietää parhaiten

Kukapa osaisi sanoittaa paremmin palvelumme laadun kuin asiakas.
REFERENSSEIHIN

Prosessimme

Katso, miten urakka etenee alusta loppuun.

10 kohdan lista

Olemme räätälöineet taloyhtiöitä varten erillisen prosessin, joka toimii. Lue lisää painamalla linkistä.
lue prosessista

Yhteystiedot

Soita suoraan myyjällemme ja varaa aika tarjouskäynnille!

Kysymyksiin vastaus

Ottamalla suoraan yhteyttä myyjäämme saat nopean vastauksen ammattilaiselta kysymyksiisi.
Ota yhteyttä

Asiakaskokemuksia

LummeCo maalasi kesällä 2021 tamperelaisen taloyhtiön puuosat sekä suoritti rakennukselle samalla laajan kuntokatselmuksen.

Miksi taloyhtiö päätti valita 10 tarjouksen joukosta LummeCo:n toteuttamaan urakan? Mitä mieltä taloyhtiö oli urakan sujuvasta toteutuksesta? Millaisilla materiaaleilla LummeCo toteutti urakan? Millaisia kokemuksia asukkaille syntyi maalareiden viestinnästä ja asiakaspalvelusta? Oliko jälki luvatun mukaista?

Videolla puheenjohtaja Juha-Pekka Hirsimäki, urakan valvoja Seppo Alanen sekä asukas Hannu Laikola kertovat kokemuksiaan ja ajatuksiaan muun muassa näihin kysymyksiin liittyen.

Asiakastyytyväisyys
4.7/5

Yli 250 valmistuneen urakan pohjalta kerätty palaute ja tulokset kertovat totuuden siitä, millaista palvelua meiltä saa.

Great Place To Work

LummeCo on GPTW-sertifioitu yritys. Tyytyväiset ja ammattitaitoiset työntekijät ovat salaisuutemme huipputuloksille myös työmaalla.

45 kokenutta maalaria

LummeColla tärkeimmät kolme ominaisuutta maalarille ovat ammattitaito, asiakaspalveluasenne sekä vastuullisuus.

Miten varmistamme sujuvan maalausurakan

Tiedämme, että taloyhtiöissä toteutettavat urakat ja huoltotoimenpiteet ovat päätöksenteon näkökulmasta perusteellisia ja toisinaan pitkiäkin prosesseja, jotka vaativat kokoustamista, suunnittelua, harkintaa, vertailua ja budjetointia. Kokemuksesta tiedämme, että urakoitsijan valinnassa lopputuloksen laadun lisäksi vaakakupissa ovat myös seuraavat asiat:

 • aikataulutus
 • tiedottaminen
 • tehokas toteutus
 • laadukkaat materiaalit
 • turvallisuus
 • hinta
 • takuut

Siksi olemme luoneet juuri taloyhtiöitä varten lyömättömän prosessin, jonka avulla jokainen toteuttamamme urakka onnistuu takuuvarmasti edellä mainitut näkökulmat huomioiden.
Tutustu 10 kohdan prosessiimme tästä

Lopulta urakoitsijan valinnassa, kuten lähes kaikessa kaupankäynnissä, lienee kyse luottamuksesta – siitä, että valittu urakoitsija toteuttaa työn lupaustensa mukaisesti ja sujuvasti.

Me olemme aina olleet ja tulemme olemaan sellainen yhteistyökumppani. 

Artturi Ahola

045 647 4650
[email protected]
Taloyhtiömyynti

- Uusimaa -

Antti Katainen

040 960 6505
[email protected]
Myyntipäällikkö

- Pirkanmaa -

Näin taloyhtiöurakka etenee:

1 Arviokäynti ja tarjouksen laatiminen

Ensimmäisellä arviokäynnillä tutustutaan kohteen nykykuntoon ja punnitaan eri vaihtoehtoja. Näiden pohjalta laadimme taloyhtiölle tarjouksen.

2 Tarjouksen hyväksyminen

Mikäli tarjous miellyttää molempia ja urakka päätetään toteuttaa, taloyhtiö hyväksyy urakkatarjouksen ja prosessissa siirrytään sopimuksen laatimiseen.

3 Sopimuksen laatiminen

Tarjouksen pohjalta laaditaan vielä lopullinen sopimus, joka sisältää kaikki urakkaan vaikuttavat tekijät ja yksityiskohdat. Sopimuksen luominen tuo molemmille osapuolille turvaa erikoistapausten varalta.

4 Asiakirjojen ja liitteiden toimittaminen tilaajalle

Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen tilaajalle toimitetaan kaikki asiakirjat ja liitteet, joihin kuuluu:

 • Aikataulusuunnitelma
 • Turvallisuussuunnitelma
 • Maksuerätaulukko
 • Tilaajavastuutodistukset

5 Urakan aloittamiseen liittyvä asukastiedote

Tässä vaiheessa asukkaille toimitetaan selkeä kirjallinen tiedote aloituksesta, aikatauluista sekä esimerkiksi suojaukseen liittyvistä huomioista.

6 Aloitusinfotilaisuus

Aloitusinfotilaisuus pidetään taloyhtiön pihapiirissä 1-2 viikkoa ennen urakan aloitusta. Samalla perustetaan urakan ajaksi WhatsApp-tiedotusryhmä, jossa sekä urakoitsija että asukkaat voivat vapaamuotoisesti viestitellä urakan etenemisestä ja toiveista.

7 Urakan suorittaminen

Sitten aloitetaan suurin työvaihe eli itse urakan toteuttaminen sovitulla tavalla, tehdyn läpiviennin mukaisesti.

8 Urakan aikainen laadunvalvonta

Urakan aikana laatua valvotaan jatkuvasti. Laadunvalvojana toimii ulkopuolinen rakennusalan ammattilainen. Lisäksi LummeCon oma työnjohtaja pitää huolen siitä, että työmaalla tapahtuu asiat täsmällisesti ja sovitun mukaisesti.

9 Lopputarkastus yhdessä hallituksen kanssa

Työn valmistuttua suoritetaan työn vastaanotto sekä lopputarkastus yhdessä taloyhtiön hallituksen ja urakan aikaisen valvojan kanssa.

10 Takuu alkaa!

Kun työ on valmis ja hyväksytty, alkaa LummeCon tarjoama 2-5 vuoden takuu, joka kattaa havaitut työvirheet ja materiaalin laatutakuun.

As. Oy Solgläntan, Sipoo

Kuuden paritalon tiilikattojen pesu ja pinnoitus

Tiedotus oli ihan priimaa, lopputulos mielestäni täydellinen. LummeColle asiakastyytyväisyys on myös mielestäni tärkeä asia. Kun urakka alkoi, oli ensin tiedotustilaisuus, mikä oli loistava asia. Lisäksi lähetettiin sähköpostitse ensitiedotteet ja LummeCo perusti WhatsApp-ryhmän, missä hoidettiin tiedotus puolin ja toisin. Jokainen pystyi siellä laittamaan huomioita mitä tuli mieleen.

Kristiina Sorel, As. Oy Solgläntan hallituksen jäsen, puheenjohtaja vuosina 2015-2020

Tekihän tää uskomattoman paljon tähän ulkonäköön. Ollaan tosi tyytyväisiä! Kaikki on mennyt hyvin, aina on voinut sanoa jos on ollut korjattavaa. Mennyt tosi jouhevasti!

Tarja Sundman, Taloyhtiön asukas

As. Oy Tampereen Ristimäen Eteläpuisto

12 asunnon puujulkisivujen ja parvekkeiden huoltomaalaukset

Ei siinä hirveän kauan tarvinut miettiä - LummeCo oli selvästi paras vaihtoehto niistä kymmenestä tarjouksesta, joita saimme. Jos haluatte, että urakka toteutuu aikataulussa ja jälki on hyvää, niin LummeCo kannattaa valita. Nuoria ja fiksuja työntekijöitä. Voisin jopa sanoa, että eihän tämä urakka paremmin olisi voinut mennä. Taloyhtiössä kaikki vaikuttaa olevan tyytyväisiä!

Juha-Pekka Hirsimäki, taloyhtiön puheenjohtaja

As. Oy Hietanummenkuja, Vantaa

Peltikattojen maalaus kolmesta taloyhtiörakennuksesta

Saimme noin 10 urakkatarjousta. LummeCo ei ollut halvin, mutta luotimme, että sillä hinta-laatusuhteella saadaan erittäin hyvää jälkeä. Henkilökohtaisesti olen erittäin tyytyväinen työn jälkeen. Myös asukkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Maalaajien asenne oli erittäin hyvä: he kuuntelivat ja vastasivat asukkaiden kysymyksiin. Esimerkiksi työjärjestykseen liittyviä toiveita kuunneltiin erittäin hyvin.

Pasi Korhonen, As. Oy Hietanummenkujan puheenjohtaja

Ota rohkeasti yhteyttä!

Osallistu 5000€ arvoiseen arvontaan!