Katon pinnoitus - jopa 15 lisävuotta katollesi

Katon pinnoitus pitää veden ulkona ja kattosi kestää jopa seuraavat 10-15 vuotta. Katto on kotisi paras vakuutus ja estää suuremmat remontit.
Me huollamme ja pinnoitamme kattosi laadukkaasti.

lummeco_ikoni_505_2
Maalattua taloa

Olemme maalanneet jo yli 500 kohdetta loistavin tuloksin.

lummeco_ikoni_4.7:5
Asiakastyytyväisyys

94% asiakkaistamme antoi palvelullemme täydet 5 tähteä.

lummeco_ikoni_60
Ammattilaista

Ammattitaitoinen tiimimme sisältää 60 työntekijää.

lummeco_ikoni_87
NPS-luku

Keskimäärin remonttiyritysten keskiarvo on 49.

Katon pinnoitus tuo mielenrauhaa asumiseen

Katon pinnoitus tuo mielenrauhaa asumiseen

Onko katon edellisestä pinnoituksesta jo 10 vuotta? Näyttääkö peltikaton maali haalistuneelta? Ovatko kattotiilet halkeilleet?

Ei hätää. Me hoidamme kattosi kuntoon!

Katot ovat Suomessa kovalla koetuksella. Muun muassa auringon UV-säteily, lämpötilan vaihtelut sekä vesi- ja lumisateet kuluttavat kattoa. Katto tuleekin huoltaa 10-15 vuoden välein, jottei sade pääse sisään ja aiheuta kallista remonttia.

Ammattilaisten suorittama katon pinnoitus pidentää katon käyttöikää ja suojaa kotiasi. Kun tiedät, että kattosi on kunnossa, voit nukkua yösi taas rauhassa.

Peltikaton maalaus takaa paremmat yöunet

Erittäin reippaat ja fiksusti kommunikoivat maalarit. Siisti työnjälki ja paikat kiitettävästi siivottu töiden jälkeen. Supernopea urakka.

Maria Lönnrot, Tampere

5/5
Peltikaton maalaus takaa paremmat yöunet

Työt hoituivat ammattimaisesti, aikatauluista ja suunnitelmista informoitiin viiveittä ja kaikki tehtiin mitä pitikin. Erityismaininta osaamisesta sekä prosessin ja työn laadusta.

Tuomo Kinnunen, Pirkkala

5/5
Vältä kallis ulkoverhousremontti

Taloa tuli maalaamaan 2 ihanaa nuorta naista. Talon pesu ja maalaus sujui todella nopeasti ja ammattitaitoisesti. Maalausjälki virheetöntä. Vahva suositus.

Mikko Järvinen, Lohja

5/5
Vältä kallis ulkoverhousremontti

Mukavat ja tarkat maalarit tekivät projektista miellyttävän. Yritys teki kaikkensa, että urakka saatiin ajoissa ja kiitettävästi maaliin.

Johanna Elomaa, Porvoo

5/5
Vältä kallis ulkoverhousremontti

Työn edetessä informaation vaihto on toiminut yllättävän hienosti. Maalarit ovat ahkeria ja erittäin ketteriä, kuin marakatit.

Jarkko Haarla, Tampere

5/5
Peltikaton maalaus takaa paremmat yöunet

Työ oli kyllä todella tehokasta&ripeää ja työnjäljessä ei moitteita. Sekä myyjä että maalarit olivat oikein positiivinen yllätys, ihanaa energiaa kaikilla 🙂 kiitos teille!

Marika Forsström, Vihtijärvi

5/5

Näin katon pinnoitus etenee LummeCo:lla

Yhteydenottosi jälkeen teemme maksuttoman kuntoarvion sekä kiinteähintaisen tarjouksen.

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen teemme kirjallisen sopimuksen ja toteutusaikataulun. Maalarit ovat vielä yhteydessä viikkoa ennen työn aloitusta.

Suojaamme herkät ja ei-maalattavat pinnat, kuten rännit, terassit ja tarvittavat alueet pihapiiristä.

Tarkistamme mm. saumat, tiivistykset, piipun ympäristön sekä välikaton, ettei esim. aluskatteessa ole reikiä. Tiilikaton rikkinäiset tiilet vaihdetaan.

Pesemme ja puhdistamme katon sekä rännit. Peltikaton hilseilleet maalit ja ruosteet poistetaan ja käsitellään ruostekohdat  panssarimaalilla. Tiilikatto käsitellään kasvustonestoaineella.

Pohjamaalaamme katon, jotta pinnasta saadaan kestävä ja pintamaali tarttuu hyvin.

Maalaamme katon ammattikäyttöön tarkoitetulla Nowocoat-kattomaalilla, joka takaa tavallisia peltikattomaaleja paremman kestävyyden.

Teemme lopputarkastuksen yhdessä kanssasi, jotta voimme varmistaa, että työn jälki on luvatun mukaista.

Työn valmistuttua annamme sille 2 vuoden takuuajan, jonka aikana ilmenneet työvirheet tulemme korjaamaan puhelinsoitostasi.

Miksi LummeCo:n katon pinnoitus?​

 1. Sinulle vaivaton – Urakassa kestää vain 2-3 päivää. Se on sinulle täysin vaivaton.
 2. Edullinen maalaus – Tehokas ja laadukas prosessimme pitää kustannukset kurissa.
 3. Luotettavaa toimintaa – Pidämme kiinni sovitusta ja huolehdimme, että tiedät missä mennään.
 4. Katseet ja sään kestävä laatu – 94 % asiakkaistamme antaa työllemme täydet 5 tähteä.
 5. Kotimainen palvelu – Olemme 100 % suomalainen yritys. Ostamalla meiltä työllistät Suomessa.
 6. Fiksu sijoitus – Maalaus nostaa kodin arvoa. Ennakoimalla vältät kalliit remontit.
Miksi LummeCo:n katon pinnoitus?

Mitä katon pinnoitus maksaa?

Katon pinnoitus maksaa keskimäärin noin 3 500-7 900 €: – tiilikatto n. 3 500-5 900 € ja peltikatto n. 4 000-7 900 €.

Katon pinnoituksen hinnat ovat aina yksilöllisiä. Katon pinnoituksen hintaan vaikuttaa muun muassa kohteen koko, kunto, ympäröivä maasto sekä käytettävät maalit.

5599€

150m^2 kattoa ja seinää

5599€

150m^2 kattoa ja seinää

5599€

150m^2 kattoa ja seinää

Laadukas katon pinnoitus - takuulla!

Olemme ylpeitä työnjäljestämme. Vahinkoja kuitenkin sattuu. Jos havaitset maalauksen jälkeen työvirheitä, annamme kattotyypistä riippuen 2-5 vuoden takuun, jonka aikana sinun tarvitsee vain soittaa, ja tulemme korjaamaan virheet veloituksetta.

Katon tiivis pinta estää suuret vahingot

Katon tiivis pinta estää suuret vahingot​

Jos katon huollon ja pinnoituksen laiminlyö, tulee sen lopulta johtamaan kalliiseen remonttiin. Katon tehtävänä on pitää vesi ulkona. Jos katto vuotaa, tuhoaa läpi mennyt vesi talon eristeitä ja rakenteita ja voi johtaa mittaviin korjaustarpeisiin.

Katon pinnoitus on järkevää tehdä noin 10-15 vuoden välein. Pinnoituksella alkaa olemaan jo kiire, jos havaitset jotain seuraavista:

Peltikatto

 • maalin haalistuminen
 • maalin hilseily ja lohkeilu
 • katolta löytyvä kasvusto
 • ruoste

Tiilikatto

 • Kattotiilien haalistuminen
 • Kattotiilien halkeilu

Hyvä katto on kotisi paras vakuutus. Katon pinnoituksen kanssa onkin parempi toimia ennakoivasti kuin liian myöhään. Kannattaa siis tarkistaa katon tilanne nyt – meiltä saat täysin maksuttoman kuntotarkastuksen ja tarjouksen, joka ei sido sinua vielä remonttiin.

Usein kysyttyä: katon pinnoitus

Katon pinnoituksen voi maksaa kuukausimaksulla joustavasti. Tarjoamme Lummeco:n kautta OP:n rahoitusta jopa 50 000 € saakka. Saat myös kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Lue lisää täältä.

Katon pinnoituksesta voi saada kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen määrä on maksimissaan 40 % työn hinnasta ja 2250 €/vuosi/henkilö. Molemmat puolisot voivat saada kotitalousvähennystä erikseen, eli pariskunnan osalta kotitalousvähennyksen määrä voi olla maksimissaan 4500 €/vuosi. 

Katon pinnoitus kannattaa tehdä noin 10-15 vuoden välein. Katto kannattaa pinnoittaa silloin, kun vanhan peltikaton maali on haalistunut, hilseillyt tai katolla näkyy ruostetta, tai vanhan tiilikaton väri on haalistunut tai kattotiilet ovat lohkeilleet.

Katon pinnoitus suojaa kattoa ja pidentää sen käyttöikää. Jos kattoa ei maalaa ja huolla, altistaa se katon vuodoille. Katon läpi mennyt vesi puolestaan voi aiheuttaa talon rakenteille vakavia vaurioita ja kalliita remontteja.

Katon pinnoitus maksaa keskimäärin noin 3 500-7 900 €: – tiilikatto n. 3 500-5 900 € ja peltikatto n. 4 000-7 900 €. Katon pinnoituksen hintaan vaikuttaa muun muassa katon kunto, kaltevuus ja pinta-ala. Myös esimerkiksi nosturin tarve ja suojattavan pinta-alan koko nostavat hintaa.

Katon pinnoitus kestää keskimäärin noin 2-3 päivää. Katon pinnoitus sisältää muun muassa seuraavat työvaiheet: suojaus, katon tarkastus (saumaukset, piipun ympärys yms.), välikaton ja aluskatteen tarkastus, katon ja rännien pesu ja puhdistus, vuotokohtien tai rikkinäisten kattotiilien korjaus/vaihto, pohjamaalaus, kaksinkertainen pintamaalaus ja loppusiivous.

Yhteistyökumppaneitamme

Teemme tiivistä yhteistyötä myös muiden maalaus- ja remonttialan toimijoiden, kuten Urakkamaailman, kanssa. Talojen ulkoseinien maalauksessa käytämme muun muassa Tikkurilan laadukkaita ulkomaaleja. Kattojen maalauksessa valintamme on muun muassa Nowocoatin kestävät kattopinnoitteet.