Katon maalaus - uusi elämä katollesi

Katon maalaus pitää kattosi kunnossa vuosia ja estää veden pääsyn kotiisi. Hyvän katon alla on hyvä asua.
Me huollamme ja maalaamme kattosi vankalla ammattitaidolla.

lummeco_ikoni_505_2
Maalattua taloa

Olemme maalanneet jo yli 500 kohdetta loistavin tuloksin.

lummeco_ikoni_4.7:5
Asiakastyytyväisyys

94% asiakkaistamme antoi palvelullemme täydet 5 tähteä.

lummeco_ikoni_60
Ammattilaista

Ammattitaitoinen tiimimme sisältää 60 työntekijää.

lummeco_ikoni_87
NPS-luku

Keskimäärin remonttiyritysten keskiarvo on 49.

Katon maalaus tuo suojan jopa 15 vuodeksi

Katon maalaus tuo suojan jopa 15 vuodeksi

Lohkeileeko katon maali? Halkeamia kattotiilissä? Onko edellisestä huoltokerrasta jo 10 vuotta?

Olemme aina valmiita kiipeämään katollesi ja auttamaan!

Katto kuin katto kannattaa huoltaa 10-15 välein, jotta vuodoilta ja suuremmilta ongelmilta vältytään. Kattoa kuluttavat muun muassa rankat vesisateet, auringon UV-säteily, homekasvustot sekä katolle tippuvat oksat ja muut vierasesineet.

Katon maalaus ja pinnoitus on hankalaa ilman oikeanlaisia välineitä. Ammattimainen työskentely ja katon kokonaisvaltainen tarkastaminen (saumat, välikatto yms.) on tärkeää, jotta esim. pesuvaiheessa kattoa ei tahattomasti kuluteta tai suihkuteta vettä kattorakenteisiin.

Ammattilaisten suorittama maalaus pidentää kattosi käyttöikää ja suojaa kotiasi. Kun tiedät, että kattosi on kunnossa, voit nukkua yösi sen alla rauhassa.

Peltikaton maalaus takaa paremmat yöunet

Erittäin reippaat ja fiksusti kommunikoivat maalarit. Siisti työnjälki ja paikat kiitettävästi siivottu töiden jälkeen. Supernopea urakka.

Maria Lönnrot, Tampere

5/5
Peltikaton maalaus takaa paremmat yöunet

Työt hoituivat ammattimaisesti, aikatauluista ja suunnitelmista informoitiin viiveittä ja kaikki tehtiin mitä pitikin. Erityismaininta osaamisesta sekä prosessin ja työn laadusta.

Tuomo Kinnunen, Pirkkala

5/5
Vältä kallis ulkoverhousremontti

Taloa tuli maalaamaan 2 ihanaa nuorta naista. Talon pesu ja maalaus sujui todella nopeasti ja ammattitaitoisesti. Maalausjälki virheetöntä. Vahva suositus.

Mikko Järvinen, Lohja

5/5
Vältä kallis ulkoverhousremontti

Mukavat ja tarkat maalarit tekivät projektista miellyttävän. Yritys teki kaikkensa, että urakka saatiin ajoissa ja kiitettävästi maaliin.

Johanna Elomaa, Porvoo

5/5
Vältä kallis ulkoverhousremontti

Työn edetessä informaation vaihto on toiminut yllättävän hienosti. Maalarit ovat ahkeria ja erittäin ketteriä, kuin marakatit.

Jarkko Haarla, Tampere

5/5
Peltikaton maalaus takaa paremmat yöunet

Työ oli kyllä todella tehokasta&ripeää ja työnjäljessä ei moitteita. Sekä myyjä että maalarit olivat oikein positiivinen yllätys, ihanaa energiaa kaikilla 🙂 kiitos teille!

Marika Forsström, Vihtijärvi

5/5

Näin katon maalaus etenee LummeCo:lla

Yhteydenottosi jälkeen teemme maksuttoman kuntoarvion sekä kiinteähintaisen tarjouksen.

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen teemme kirjallisen sopimuksen ja toteutusaikataulun. Maalarit ovat vielä yhteydessä viikkoa ennen työn aloitusta.

Suojaamme herkät ja ei-maalattavat pinnat, kuten rännit, terassit ja tarvittavat alueet pihapiiristä.

Tarkistamme mm. saumat, tiivistykset, piipun ympäristön sekä välikaton, ettei esim. aluskatteessa ole reikiä. Tiilikaton rikkinäiset tiilet vaihdetaan.

Pesemme ja puhdistamme katon sekä rännit. Peltikaton hilseilleet maalit ja ruosteet poistetaan ja käsitellään ruostekohdat  panssarimaalilla. Tiilikatto käsitellään kasvustonestoaineella.

Pohjamaalaamme katon, jotta pinnasta saadaan kestävä ja pintamaali tarttuu hyvin.

Maalaamme katon kahteen kertaan 2-komponenttimaalilla, joka takaa tavallisia peltikattomaaleja paremman kestävyyden.

Teemme lopputarkastuksen yhdessä kanssasi, jotta voimme varmistaa, että työn jälki on luvatun mukaista.

Työn valmistuttua annamme sille 2 vuoden takuuajan, jonka aikana ilmenneet työvirheet tulemme korjaamaan puhelinsoitostasi.

Miksi LummeCo:n katon maalaus?​

 1. Sinulle vaivaton – Urakassa kestää vain 2-3 päivää. Se on sinulle täysin vaivaton.
 2. Edullinen maalaus – Tehokas ja laadukas prosessimme pitää kustannukset kurissa.
 3. Luotettavaa toimintaa – Pidämme kiinni sovitusta ja huolehdimme, että tiedät missä mennään.
 4. Katseet ja sään kestävä laatu – 94 % asiakkaistamme antaa työllemme täydet 5 tähteä.
 5. Kotimainen palvelu – Olemme 100 % suomalainen yritys. Ostamalla meiltä työllistät Suomessa.
 6. Fiksu sijoitus – Maalaus nostaa kodin arvoa. Ennakoimalla vältät kalliit remontit.
Miksi Lummecon katon maalaus

Mitä katon maalaus maksaa?

Katon maalaus maksaa keskimäärin noin 3 500-7 900 €: – tiilikatto n. 3 500-5 900 € ja peltikatto n. 4 000-7 900 €.

Katon maalauksen hinnat ovat aina yksilöllisiä. Katon maalauksen hintaan vaikuttaa muun muassa kohteen koko, kunto, ympäröivä maasto sekä käytettävät maalit.

5599€

150m^2 kattoa ja seinää

5599€

150m^2 kattoa ja seinää

5599€

150m^2 kattoa ja seinää

Laadukas katon maalaus - takuulla!

Olemme ylpeitä työnjäljestämme. Vahinkoja kuitenkin sattuu. Jos havaitset maalauksen jälkeen työvirheitä, annamme kattotyypistä riippuen 2-5 vuoden takuun, jonka aikana sinun tarvitsee vain soittaa, ja tulemme korjaamaan virheet veloituksetta.

Veden kestävä katto on paras vakuutus

Veden kestävä katto on paras vakuutus​

Jos kattoa ei huolla ja maalaa, johtaa se ennen pitkää ongelmiin ja mittavampiin remontteihin. Katto suojaa kaikkea sen alla olevaa. Jos katto vuotaa, tuhoaa läpi mennyt vesi talon eristeitä ja rakenteita ja voi johtaa mittaviin korjaustarpeisiin.

Katon maalaus on järkevää tehdä noin 10-15 vuoden välein. Silmin havaittavia hälytysmerkkejä ovat seuraavat:

Peltikatto

 • maalin haalistuminen, hilseily ja lohkeilu
 • katolta löytyvä kasvusto
 • ruoste


Tiilikatto

 • kattotiilien haalistuminen
 • kattotiilien halkeilu


Katon ollessa kyseessä on parempi toimia ennakoivasti kuin liian myöhään. Mikä parasta, saat meiltä maksuttoman kuntotarkastuksen ja tarjouksen, joka ei sido sinua vielä remonttiin!

Usein kysyttyä: katon maalaus​

Katon maalauksen voi maksaa kuukausimaksulla joustavasti. Tarjoamme Lummeco:n kautta OP:n rahoitusta jopa 50 000 € saakka. Saat myös kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Lue lisää täältä.

Katon maalauksesta voi saada kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen määrä on maksimissaan 40 % työn hinnasta ja 2250 €/vuosi/henkilö. Molemmat puolisot voivat saada kotitalousvähennystä erikseen, eli pariskunnan osalta kotitalousvähennyksen määrä voi olla maksimissaan 4500 €/vuosi. 

Katon maalaus kannattaa tehdä noin 10-15 vuoden välein. Katto kannattaa maalata silloin, kun vanhan peltikaton maali on haalistunut, hilseillyt tai katolla näkyy ruostetta, tai vanhan tiilikaton väri on haalistunut tai kattotiilet ovat lohkeilleet.

Katon maalaus suojaa kattoa ja pidentää sen käyttöikää. Jos kattoa ei maalaa ja huolla, altistaa se katon vuodoille. Katon läpi mennyt vesi puolestaan voi aiheuttaa talon rakenteille vakavia vaurioita ja kalliita remontteja.

Katon maalaus maksaa keskimäärin noin 3 500-7 900 €: – tiilikatto n. 3 500-5 900 € ja peltikatto n. 4 000-7 900 €. Katon maalauksen hintaan vaikuttaa muun muassa katon kunto, kaltevuus ja pinta-ala. Myös esimerkiksi nosturin tarve ja suojattavan pinta-alan koko nostavat hintaa.

Katon maalaus kestää keskimäärin noin 2-3 päivää. Katon maalaus sisältää muun muassa seuraavat työvaiheet: suojaus, katon tarkastus (saumaukset, piipun ympärys yms.), välikaton ja aluskatteen tarkastus, katon ja rännien pesu ja puhdistus, vuotokohtien tai rikkinäisten kattotiilien korjaus/vaihto, pohjamaalaus, kaksinkertainen pintamaalaus ja loppusiivous.

Yhteistyökumppaneitamme

Teemme tiivistä yhteistyötä myös muiden maalaus- ja remonttialan toimijoiden, kuten Urakkamaailman, kanssa. Talojen ulkoseinien maalauksessa käytämme muun muassa Tikkurilan laadukkaita ulkomaaleja. Kattojen maalauksessa valintamme on muun muassa Nowocoatin kestävät kattopinnoitteet.